Number of the records: 1
Schinharl, Cornelia - Author
Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2003 - 168 s. : il. ; 25 cm
ISBN 80-249-0251-6
Dickhaut, Sebastian - Other
Schneiderová, Zuzana - Translator
vaření
Itálie
kuchařské recepty • příručkyBarcode Location Sublocation Info 2681153936 Výměnný fond ObK Horní Kněžeklad Date due 30 days 2681154355 Výměnný fond Výměnný fond Date due 30 days Základní rady na přípravu sta oblíbených italských pokrmů. Podrobně popsané postupy zaručují úspěch při nakupování, vaření, pečení i zdobení. Úvodní část seznamuje se stravovacími zvyky a rituály Italů. Následují recepty - od předkrmů k moučníkům s originálními názvy. U každého z nich je uveden přehled surovin a popis přípravy, včetně časové náročnosti a kalorické hodnoty pokrmu. Nechybí ani přehled potřebných praktických pomůcek a nástrojů i fotografie hotových pokrmů a malý vtipně připravený lexikon ke konverzaci při jídle v italštině. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeTitle statement Basic vaření po italsku : všechno, co potřebujete pro domácí dolce vita / Cornelia Schinharlová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Zuzana Schneiderová] Personal name Schinharl, Cornelia (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data V Praze : Ikar, 2003 ISBN 80-249-0251-6 National bibl. num. cnb001245877 Original Italian Basics Another responsib. Dickhaut, Sebastian (Other)
Schneiderová, Zuzana (Translator)
Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 Country Česko Language čeština Document kind Books
Number of the records: 1