Number of the records: 1  

Basic vaření po italsku


  1.  Schinharl, Cornelia - Author
    Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2003 - 168 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 80-249-0251-6
      Dickhaut, Sebastian - Other
      Schneiderová, Zuzana - Translator
     vaření
     Itálie
     kuchařské recepty  příručky
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    BarcodeLocationSublocationInfo
    2681153936Výměnný fondObK Horní KněžekladDate due 30 days
    2681154355Výměnný fondVýměnný fondDate due 30 days
    Basic vaření po italsku
    Základní rady na přípravu sta oblíbených italských pokrmů. Podrobně popsané postupy zaručují úspěch při nakupování, vaření, pečení i zdobení. Úvodní část seznamuje se stravovacími zvyky a rituály Italů. Následují recepty - od předkrmů k moučníkům s originálními názvy. U každého z nich je uveden přehled surovin a popis přípravy, včetně časové náročnosti a kalorické hodnoty pokrmu. Nechybí ani přehled potřebných praktických pomůcek a nástrojů i fotografie hotových pokrmů a malý vtipně připravený lexikon ke konverzaci při jídle v italštině. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Title statementBasic vaření po italsku : všechno, co potřebujete pro domácí dolce vita / Cornelia Schinharlová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Zuzana Schneiderová]
    Personal name Schinharl, Cornelia (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataV Praze : Ikar, 2003
    ISBN80-249-0251-6
    National bibl. num.cnb001245877
    OriginalItalian Basics
    Another responsib. Dickhaut, Sebastian (Other)
    Schneiderová, Zuzana (Translator)
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.