Number of the records: 1
Horsáková, Monika, 1970- - Author
Vyd. 1. - Praha : Česká televize, 2008 - 210 s. : barev. il. ; 24 cm
ISBN 978-80-85005-96-7
Edice České televize
Teslíková, Kamila - Author
Strýčková, Jana - Author
Saturková, Jitka - Editor
potraviny • zelenina • ovoce • jídla
populárně-naučné publikace • kuchařské receptyBarcode Location Sublocation Info 427620012947 Region MK Horní Stropnice Date due 30 days Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czTitle statement Pod pokličkou 3 : Popelky v české kuchyni / Monika Horsáková, Kamila Teslíková, Jana Strýčková ; [editorka Jitka Saturková ; ilustrace Petr Chytil] Portion of title Popelky v české kuchyni Personal name Horsáková, Monika, 1970- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Česká televize, 2008 ISBN 978-80-85005-96-7 National bibl. num. cnb001794190 Edition Edice České televize Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Another responsib. Teslíková, Kamila (Author)
Strýčková, Jana (Author)
Saturková, Jitka (Editor)
Form, Genre populárně-naučné publikace * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 613.26/.29 , 663/664 , 635.1/.8 , 634.1/.8 , 641.55 , (0.062) , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind Books
Number of the records: 1