Number of the records: 1  

Bretaňský odkaz


  1.  Bannalec, Jean-Luc, 1966- - Author
    Vydání první - 261 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-242-7017-3
    Kalibr
      Pondělíček, Jiří - Translator
     německé romány  detektivní romány
    BarcodeLocationSublocationInfo
    2681431968Výměnný fondMLK Olešníkborrowed (Date due 30 days; until 21.10.2024)
    2681431969Výměnný fondMLK RadosticeDate due 30 days
    456620004042RegionObK HrdějoviceDate due 30 days
    425710027496RegionMěK LišovDate due 30 days
    Osmý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. KOMISAŘ DUPIN TENTOKRÁT VYŠETŘUJE PŘÍMO PŘED VLASTNÍM PRAHEM V „Modrém městě“ na břehu moře slaví Bretaňci začátek léta a vše by bylo báječně veselé nebýt mrtvoly nalezené přímo před Amiralem, Dupinovým oblíbeným restaurantem. Komisař se vrhne takříkajíc po hlavě do dramatického vyšetřování, jehož výsledek jím značně otřese. Protagonistou napínavého, bretaňskou atmosférou prodchnutého krimi románu je nádherné městečko Concarneau: jeho přístavy a pláže, galerie a restauranty, tradice a neobyčejné dějiny. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Uniform title Bretonisches Vermächtnis. Česky
    Title statementBretaňský odkaz : osmý případ pro komisaře Dupina / Jean-Luc Bannalec ; z německého originálu Bretonische Vermächtnis, Kommissar Dupins achter Fall ... přeložil Jiří Pondělíček
    Personal name Bannalec, Jean-Luc, 1966- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Euromedia Group, 2021
    ISBN978-80-242-7017-3
    National bibl. num.cnb003254598
    Edition Kalibr
    Another responsib. Pondělíček, Jiří (Translator)
    Z cykluPřípady komisaře Dupina. 8
    Form, Genre německé romány * detektivní romány
    Conspect821.112.2-3 - Německá próza, německy psaná
    UDC 821.112.2-31 , (0:82-312.4)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.