Number of the records: 1  

Jídlo s.r.o


  1.  Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Author
    Vydání první - 192 stran : ilustrace ; 31 cm
    ISBN 978-80-87737-20-0
      Fiala, Michal, - Illustrator
     jídlo  potraviny  potravinářské výrobky  výroba potravin  kvalita potravin  potravinářský průmysl
     obrazové publikace  populárně-naučné publikace
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    BarcodeLocationSublocationInfo
    463750000286RegionMLK ČížkrajiceDate due 30 days
    Jídlo s.r.o
    Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy!! Školáci tak budou moci během výuky legálně vytáhnout z aktovek své „chytré“ telefony a nechat se filmově přenést do světa výroby. Kniha se tak může stát výbornou učební pomůckou nejen pro malé, ale i velké čtenáře. Každý moderní člověk by měl o koloběhu potravin a jejich výrobě znát co možná nejvíc. A to už od útlého věku. Zdroj anotace: Zbozi.cz

    [?COMMENTSIGNIN]

    • Dobrý den, knihu jsem si koupila a mohu ji doporučit všem, které zajímá to, jak se vyrábí různé potraviny, než se dostanou k nám na stůl. Zdenka.

      , source: Zbozi.cz

    Title statementJídlo s.r.o. / Roman Vaněk ; ilustrace: Michal Finíto Fiala
    Personal name Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Prakul Production, s.r.o., 2015
    ISBN978-80-87737-20-0 399.00 Kč
    National bibl. num.cnb002745776
    Another responsib. Fiala, Michal, 1970- (Illustrator)
    Form, Genre obrazové publikace * populárně-naučné publikace
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 641/642 , 613.2 , 612.392/.398 , 613.26/.29 , 663/664-021.465 , 663/664 , (084.11) , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.