Number of the records: 1  

Kuchařské suroviny a přísady


  1.  Steinerová, Jana, 1950- - Author
    Praha : Slovart, c1996 - 248 s. : il.
    ISBN 80-85871-93-9
      Podhajská, Zdenka, - Translator
     koření  maso  ovoce  potraviny  ryby  zelenina
     příručky
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    BarcodeLocationSublocationInfo
    2681150768Výměnný fondVýměnný fondDate due 30 days
    Zajímavá přehlídka různých druhů zelenin, luštěnin, bylin, koření, ovoce, ořechů, obilnin, mléčných výrobků a masa. Dovídáme se, odkud základní suroviny pocházejí a jak se upravují a zpracovávají v různých částech světa. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Title statementKuchařské suroviny a přísady : praktická ilustrovaná příručka / [editor Jana Steinerová ; z anglického originálu ... přeložila Zdenka Podhajská]
    Personal name Steinerová, Jana, 1950- (Author)
    Issue dataPraha : Slovart, c1996
    ISBN80-85871-93-9
    National bibl. num.cnb000203647
    OriginalPocket encyklopedia of cook's ingredients
    Another responsib. Podhajská, Zdenka, 1945- (Translator)
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.