Number of the records: 1  

Konzervování v domácnosti


  1.  Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 - Author
    1. české vyd. - [Velehrad] : Ottobre 12, c2001 - 229 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 80-86528-07-3
     konzervování potravin  ovoce  zelenina  vaření
     příručky
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    BarcodeLocationSublocationInfo
    2681150826Výměnný fondVýměnný fondDate due 30 days
    2681150827Výměnný fondVýměnný fondDate due 30 days
    Konzervování v domácnosti
    Kniha obsahuje nejnovější poznatky o uchovávní potravin v domácnosti a tím prodloužení jejich trvanlivosti. Uvádí a doporučuje zdravé konzervační způsoby a metody jako je zmrazování, šetrná sterilace, sušení a konzervace mléčným kvašením. Podrobně popisuje konzervační zákrok včetně druhů konzervovaných surovin, konzervační látek, postupů a předpisů. Publikace je určena pro domácnosti, pěstite ovoce a zeleniny, vinaře a výrobce v potravinářském oboru. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Title statementKonzervování v domácnosti / Jaroslav Balaštík
    Personal name Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 (Author)
    Edition statement1. české vyd.
    Issue data[Velehrad] : Ottobre 12, c2001
    ISBN80-86528-07-3
    National bibl. num.cnb001094369
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 634 , 635.1/.8 , 641/642 , 664.8/.9
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.