Number of the records: 1  

Domácí konzervování ovoce a zeleniny


  1.  Hostašová, Božena - Author
    Vyd. 1. - Praha : Avicenum, 1980 - 273 s., [16] s. barev. obr. příl.
      Vlachová, Libuše - Other
      Němec, Eduard - Other
     ovoce  zelenina  konzervování potravin
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    BarcodeLocationSublocationInfo
    428980000039RegionMLK SrubecDate due 30 days
    2680173006Výměnný fondVýměnný fondDate due 30 days
    461600000430RegionVK PlástoviceDate due 30 days
    Domácí konzervování ovoce a zeleniny
    První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Title statementDomácí konzervování ovoce a zeleniny
    Personal name Hostašová, Božena (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Avicenum, 1980
    National bibl. num.cnb000130566
    Another responsib. Vlachová, Libuše (Other)
    Němec, Eduard (Other)
    UDC 634 , 635.1/.8 , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.