Number of the records: 1
Domácí konzervování ovoce a zeleniny
Hostašová, Božena - Author
Vyd. 1. - Praha : Avicenum, 1980 - 273 s., [16] s. barev. obr. příl.
Vlachová, Libuše - Other
Němec, Eduard - Other
ovoce • zelenina • konzervování potravinBarcode Location Sublocation Info 428980000039 Region MLK Srubec Date due 30 days 2680173006 Výměnný fond Výměnný fond Date due 30 days 461600000430 Region VK Plástovice Date due 30 days První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRTitle statement Domácí konzervování ovoce a zeleniny Personal name Hostašová, Božena (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Avicenum, 1980 National bibl. num. cnb000130566 Another responsib. Vlachová, Libuše (Other)
Němec, Eduard (Other)
UDC 634 , 635.1/.8 , 641/642 Country Česko Language čeština Document kind Books
Number of the records: 1