Number of the records: 1  

Česká kuchařka podle krevních skupin


  1.  Černická, Marie Jana, 1949- - Author
    Praha : Eminent, [2000?] - 204 s. ; 22 cm
    ISBN 80-7281-025-1
     dietetika  česká jídla  krevní skupiny
     kuchařské recepty  příručky
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    BarcodeLocationSublocationInfo
    463640000098RegionKK VidovDate due 30 days
    425370014788RegionMěK RudolfovDate due 30 days
    Česká kuchařka podle krevních skupin
    Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních skupin vychází především z domácích surovin, dostupných pro každého. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Title statementČeská kuchařka podle krevních skupin / Marie Jana Černická.
    Personal name Černická, Marie Jana, 1949- (Author)
    Issue dataPraha : Eminent, [2000?]
    ISBN80-7281-025-1
    National bibl. num.cnb000885967
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 613.2 , 641.568(437.1/.3) , 612.118 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.