Number of the records: 1  

Spolek přátel krásné literatury a bramborových koláčů


  1.  Shaffer, Mary Ann, 1934-2008 - Author
    Vydání druhé - 263 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-249-3626-0
      Barrows, Annie - Author
      Káňová, Martina - Translator
     americké romány  fiktivní korespondence
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    BarcodeLocationSublocationInfo
    2681386325Výměnný fondMLK VitínDate due 30 days
    2681386326Výměnný fondMěK Nové HradyDate due 30 days
    425370021862RegionMěK RudolfovDate due 30 days
    Příběh Juliet Ashtonové, která je krátce po druhé světové válce úspěšnou autorkou humoristických esejů.Ve chvíli, kdy je kniha uvedena na trh, se Juliet začíná rozhlížet okolo sebe a hledá námět pro další knihu. Shodou různých náhod k ní dorazí dopis jednoho z obyvatel ostrova Guernsey, kde se válečné řádění projevilo trochu jinak než například v Londýně. Juliet si začne s tímto mužem psát a i díky němu poznává nejprve prostřednictvím dopisů život na ostrově. Posléze se na ostrov sama vypraví, aby poznala místní obyvatele, kteří jí i díky zaslaným dopisům postupně přirostou k srdci. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Uniform title Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society Česky
    Title statementSpolek přátel krásné literatury a bramborových koláčů / Mary Ann Shafferová, Annie Barrowsová ; z anglického originálu The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society... přeložila Martina Káňová
    Personal name Shaffer, Mary Ann, 1934-2008 (Author)
    Edition statementVydání druhé
    PublicationPraha : Ikar, 2018
    ISBN978-80-249-3626-0 299.00 Kč
    National bibl. num.cnb002995997
    Another responsib. Barrows, Annie (Author)
    Káňová, Martina (Translator)
    Form, Genre americké romány * fiktivní korespondence
    Conspect821.111(73)-3 - Americká próza
    UDC (0:82-6) , 821.111(73)-31
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.