Number of the records: 1  

Jídlo jako jed, jídlo jako lék


  1. Druhé, přepracované a rozšířené vydání - 395 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-80-7406-317-6
    Reader's Digest
      Královcová, Petra - Translator
      Matyášová, Eliška, - Translator
      Mayer, Jiří, - Translator
     výživa člověka  potraviny  dietetika  dietoterapie
     populárně-naučné publikace
    BarcodeLocationSublocationInfo
    460120000977RegionMLK Úsilnéborrowed (Date due 30 days; until *04.03.2024)
    Jídlo jako jed, jídlo jako lék
    Zásady správné výživy. Přehled 170 potravin, jejich zdraví prospěšné látky a úleva při určitých zdravotních problémech. Abecední přehled o více než 100 nemocech, jídla vyvolávající či zhoršující nemoc, pomoc při léčbě a prevenci. Zdroj anotace: NKP
    Main entry-title Foods that harm, foods that heal. Česky
    Title statementJídlo jako jed, jídlo jako lék : nejlepší a nejhorší volby pro přirozenou prevenci a léčbu zdravotních problémů / z anglického originálu Foods that harm, foods that heal přeložili Petra Královcová, Eliška Matyášová a Jiří Mayer
    Edition statementDruhé, přepracované a rozšířené vydání
    PublicationPraha : Tarsago Česká republika, 2016
    ISBN978-80-7406-317-6
    National bibl. num.cnb002774590
    Edition Reader's Digest (Tarsago)
    Another responsib. Královcová, Petra (Translator)
    Matyášová, Eliška, 1982- (Translator)
    Mayer, Jiří, 1964- (Translator)
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 613.2 , 663/664 , 614 , 616 , 613.2.03 , 615.874.2 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.