Počet záznamů: 1  

Kuchařské suroviny a přísady


  1.  Steinerová, Jana, 1950- - Autor
    Praha : Slovart, c1996 - 248 s. : il.
    ISBN 80-85871-93-9
      Podhajská, Zdenka, - Překladatel
     koření  maso  ovoce  potraviny  ryby  zelenina
     příručky
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha

    Čár.kódLokaceDislokaceInfo
    2681150768Výměnný fondVýměnný fondDoba výp. 30 dní
    Zajímavá přehlídka různých druhů zelenin, luštěnin, bylin, koření, ovoce, ořechů, obilnin, mléčných výrobků a masa. Dovídáme se, odkud základní suroviny pocházejí a jak se upravují a zpracovávají v různých částech světa. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Údaje o názvuKuchařské suroviny a přísady : praktická ilustrovaná příručka / [editor Jana Steinerová ; z anglického originálu ... přeložila Zdenka Podhajská]
    Osobní jméno Steinerová, Jana, 1950- (Autor)
    Vyd.údajePraha : Slovart, c1996
    ISBN80-85871-93-9
    Číslo nár. bibl.cnb000203647
    OriginálPocket encyklopedia of cook's ingredients
    Dal.odpovědnost Podhajská, Zdenka, 1945- (Překladatel)
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.