Počet záznamů: 1
99 specialit sovětské kuchyně
1. vyd. - Praha : Lidové nakladatelství, 1980 - 159 s. : il.
Jelínek, Oldřich, - Ilustrátor
Vlčková, Alena, - Sestavovatel, kompilátor
vaření
Sovětský svaz
kuchařské recepty • příručkyObsahuje předpisy z jednotlivých svazových republik na přípravu různých studených po krmů. Jedná se o studená jídla z ryb, masa, zvěřiny a drůbeže, studené omáčky, marinovanou zeleninu a ovoce, zeleninové saláty, samostatnépokrmy ze zeleniny, polévky a pirohy. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRÚdaje o názvu 99 specialit sovětské kuchyně / [uspořádala Alena Vlčková ; ilustroval Oldřich Jelínek] Variantní názvy Devadesát devět specialit sovětské kuchyně Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Lidové nakladatelství, 1980 Číslo nár. bibl. cnb000394626 Dal.odpovědnost Jelínek, Oldřich, 1930- (Ilustrátor)
Vlčková, Alena, 1942-2011 (Sestavovatel, kompilátor)
Forma, žánr kuchařské recepty * příručky MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy
Počet záznamů: 1