Počet záznamů: 1  

Pekelné zvuky


  1.  Arnold, Nick, 1961- - Autor
    1. vyd. - V Praze : Egmont, 2006 - 159 s. : il.
    ISBN 80-252-0357-3
    Děsivá věda. Oceněná série
      De Saulles, Tony - Ilustrátor
      Pipek, Jan - Překladatel
     akustika  zvuk
     monografie
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha

    Čár.kódLokaceDislokaceInfo
    2681167867Výměnný fondVýměnný fondDoba výp. 30 dní
    2681167868Výměnný fondVýměnný fondDoba výp. 30 dní
    Pekelné zvuky
    Jestlipak víte, kolik decibelů má pořádný randál? Tato kniha totiž rozhodně není pozvánkou do vědeckého ráje, jenže. kde jinde byste se dočetli, proč dokážou některé tóny proměnit operní zpěváky v obyčejné rozbíječe oken nebo při kterých zvukových vlnách vám začnou vibrovat vnitřnosti. Pokud si myslíte, že dokážete strávit i nechutnou součást vědy, přečtěte si také o hřmotném světě rezonance. Vysvětlíme vám, jak zvukové vlny rozechvívají vaše ušní bubínky, jak mikrofon proměňuje váš hlas v elektrické pulzy. a kdy se vám při poslechu kostelních zvonů může spustit krev z nosu! A ani tentokrát vás samozřejmě neošidíme o bláznivé vtipy, záludné kvízy a zajímavosti, o kterých jste neměli ani tušení. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz

    [?COMMENTSIGNIN]

    • Zajimavá kniha.

      , zdroj: SKAT - Souborný katalog

    Údaje o názvuPekelné zvuky / Nick Arnold ; illustrated by Tony de Saulles ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Pipek]
    Osobní jméno Arnold, Nick, 1961- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeV Praze : Egmont, 2006
    ISBN80-252-0357-3
    Číslo nár. bibl.cnb001655634
    Edice Děsivá věda. Oceněná série
    OriginálHorrible science: Sounds dreadful
    Dal.odpovědnost De Saulles, Tony (Ilustrátor)
    Pipek, Jan (Překladatel)
    Forma, žánr monografie
    Konspekt534 - Mechanické kmity. Akustika
    MDT 534
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.