Počet záznamů: 1  

Domácí konzervování ovoce a zeleniny


  1.  Hostašová, Božena - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Avicenum, 1980 - 273 s., [16] s. barev. obr. příl.
      Vlachová, Libuše - Jiná role
      Němec, Eduard - Jiná role
     ovoce  zelenina  konzervování potravin
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha

    Čár.kódLokaceDislokaceInfo
    428980000039RegionMLK SrubecDoba výp. 30 dní
    2680173006Výměnný fondVýměnný fondDoba výp. 30 dní
    461600000430RegionVK PlástoviceDoba výp. 30 dní
    Domácí konzervování ovoce a zeleniny
    První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Údaje o názvuDomácí konzervování ovoce a zeleniny
    Osobní jméno Hostašová, Božena (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Avicenum, 1980
    Číslo nár. bibl.cnb000130566
    Dal.odpovědnost Vlachová, Libuše (Jiná role)
    Němec, Eduard (Jiná role)
    MDT 634 , 635.1/.8 , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.