Počet záznamů: 1  

Česká kuchařka podle krevních skupin


  1.  Černická, Marie Jana, 1949- - Autor
    Praha : Eminent, [2000?] - 204 s. ; 22 cm
    ISBN 80-7281-025-1
     dietetika  česká jídla  krevní skupiny
     kuchařské recepty  příručky
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha

    Čár.kódLokaceDislokaceInfo
    463640000098RegionKK VidovDoba výp. 30 dní
    425370014788RegionMěK RudolfovDoba výp. 30 dní
    Česká kuchařka podle krevních skupin
    Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních skupin vychází především z domácích surovin, dostupných pro každého. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Údaje o názvuČeská kuchařka podle krevních skupin / Marie Jana Černická.
    Osobní jméno Černická, Marie Jana, 1949- (Autor)
    Vyd.údajePraha : Eminent, [2000?]
    ISBN80-7281-025-1
    Číslo nár. bibl.cnb000885967
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 613.2 , 641.568(437.1/.3) , 612.118 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.