Počet záznamů: 1  

Basic vaření po italsku


  1.  Schinharl, Cornelia - Autor
    Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2003 - 168 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 80-249-0251-6
      Dickhaut, Sebastian - Jiná role
      Schneiderová, Zuzana - Překladatel
     vaření
     Itálie
     kuchařské recepty  příručky
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha

    Čár.kódLokaceDislokaceInfo
    2681153936Výměnný fondObK Horní KněžekladDoba výp. 30 dní
    2681154355Výměnný fondVýměnný fondDoba výp. 30 dní
    Basic vaření po italsku
    Základní rady na přípravu sta oblíbených italských pokrmů. Podrobně popsané postupy zaručují úspěch při nakupování, vaření, pečení i zdobení. Úvodní část seznamuje se stravovacími zvyky a rituály Italů. Následují recepty - od předkrmů k moučníkům s originálními názvy. U každého z nich je uveden přehled surovin a popis přípravy, včetně časové náročnosti a kalorické hodnoty pokrmu. Nechybí ani přehled potřebných praktických pomůcek a nástrojů i fotografie hotových pokrmů a malý vtipně připravený lexikon ke konverzaci při jídle v italštině. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Údaje o názvuBasic vaření po italsku : všechno, co potřebujete pro domácí dolce vita / Cornelia Schinharlová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Zuzana Schneiderová]
    Osobní jméno Schinharl, Cornelia (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze : Ikar, 2003
    ISBN80-249-0251-6
    Číslo nár. bibl.cnb001245877
    OriginálItalian Basics
    Dal.odpovědnost Dickhaut, Sebastian (Jiná role)
    Schneiderová, Zuzana (Překladatel)
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.