Počet záznamů: 1
Schinharl, Cornelia - Autor
Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2003 - 168 s. : il. ; 25 cm
ISBN 80-249-0251-6
Dickhaut, Sebastian - Jiná role
Schneiderová, Zuzana - Překladatel
vaření
Itálie
kuchařské recepty • příručkyČár.kód Lokace Dislokace Info 2681153936 Výměnný fond ObK Horní Kněžeklad Doba výp. 30 dní 2681154355 Výměnný fond Výměnný fond Doba výp. 30 dní Základní rady na přípravu sta oblíbených italských pokrmů. Podrobně popsané postupy zaručují úspěch při nakupování, vaření, pečení i zdobení. Úvodní část seznamuje se stravovacími zvyky a rituály Italů. Následují recepty - od předkrmů k moučníkům s originálními názvy. U každého z nich je uveden přehled surovin a popis přípravy, včetně časové náročnosti a kalorické hodnoty pokrmu. Nechybí ani přehled potřebných praktických pomůcek a nástrojů i fotografie hotových pokrmů a malý vtipně připravený lexikon ke konverzaci při jídle v italštině. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeÚdaje o názvu Basic vaření po italsku : všechno, co potřebujete pro domácí dolce vita / Cornelia Schinharlová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Zuzana Schneiderová] Osobní jméno Schinharl, Cornelia (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Praze : Ikar, 2003 ISBN 80-249-0251-6 Číslo nár. bibl. cnb001245877 Originál Italian Basics Dal.odpovědnost Dickhaut, Sebastian (Jiná role)
Schneiderová, Zuzana (Překladatel)
Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy
Počet záznamů: 1