Počet záznamů: 1  

99 specialit sovětské kuchyně


  1. 1. vyd. - Praha : Lidové nakladatelství, 1980 - 159 s. : il.
      Jelínek, Oldřich, - Ilustrátor
      Vlčková, Alena, - Sestavovatel, kompilátor
     vaření
     Sovětský svaz
     kuchařské recepty  příručky
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha

    99 specialit sovětské kuchyně
    Obsahuje předpisy z jednotlivých svazových republik na přípravu různých studených po krmů. Jedná se o studená jídla z ryb, masa, zvěřiny a drůbeže, studené omáčky, marinovanou zeleninu a ovoce, zeleninové saláty, samostatnépokrmy ze zeleniny, polévky a pirohy. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Údaje o názvu99 specialit sovětské kuchyně / [uspořádala Alena Vlčková ; ilustroval Oldřich Jelínek]
    Variantní názvyDevadesát devět specialit sovětské kuchyně
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Lidové nakladatelství, 1980
    Číslo nár. bibl.cnb000394626
    Dal.odpovědnost Jelínek, Oldřich, 1930- (Ilustrátor)
    Vlčková, Alena, 1942-2011 (Sestavovatel, kompilátor)
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.