Počet záznamů: 1
20 000 let vaření
Pleskotová, Petra - Autor
1. vyd. - Praha : Albatros, 1976 - 115 s., [15] s. obr. příl. : il.
Objektiv
Davidová, Olga - Fotograf
jídla • stolování • vařeníČár.kód Lokace Dislokace Info 2680241416 Výměnný fond Výměnný fond Doba výp. 30 dní Bohatě ilustrovaná knížka o jednom z nejstarších umění - o umění kuchařském. Popisuje francouzskou, anglickou, maďarskou, německou i orientální kuchyni, stolování bohatých Římanů, středověký jídelníček, nápoje apod. Připomíná slavné kuchařské výrobky a jejich tvůrce, hlavní jídla staročeské kuchyně a uvádí malou galerii receptů z různých zemí. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRÚdaje o názvu 20 000 let vaření : o kuchyni a kuchařích Variantní názvy Dvacet tisíc let vaření : o kuchyni a kuchařích Osobní jméno Pleskotová, Petra (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Albatros, 1976 Číslo nár. bibl. cnb000471849 Edice Objektiv Dal.odpovědnost Davidová, Olga (Fotograf)
MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy
Počet záznamů: 1