Počet záznamů: 1  

Případy soudce Ti: Jak zpracovat podezřelého a kachnu na medu


  1.  Lenormand, Frédéric, 1964- - Autor
    04:33:00
    9788074481291
       - Překladatel
       - Režisér
      Rašilov, Saša, - Vypravěč-komentár
     francouzské romány  detektivní romány  historické romány  audioknihy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    zvukový dokument

    Případy soudce Ti: Jak zpracovat podezřelého a kachnu na medu
    Další detektivní román, v němž proslulý soudce Ti tentokrát ve středověké Číně pátrá po nelítostném a několikanásobném vrahovi.Kdo je tajemný zabiják s trojzubcem, který vraždí podřízené soudce Ti? V tchangské Číně roku 669 soudce Ti spravuje vzkvétající město na císařském Velkém kanálu. Když krásná konkubína jistého obchodníka zmizí ze svého příbytku, kde ve vší diskrétnosti přijímala milence, soudci Ti je hned jasné, že ji stihnul tragický osud. Na seznamu podezřelých figurují tři různí muži, kteří se navzájem neznají. Soudce Ti doufal, že během cesty lodí odhalí v jednom z nich pachatele. To ale nepočítal s tím, že se nalodí i jeho Druhá paní, která se pustí do pátrání na vlastní pěst. Neochvějného vyšetřovatele, který zná lépe své zločince než vlastní domácnost, čeká plavba plná překvapení. Zdroj anotace: NK ČR
    Údaje o názvuPřípady soudce Ti: Jak zpracovat podezřelého a kachnu na medu
    Osobní jméno Lenormand, Frédéric, 1964- (Autor)
    NakladatelAlbatros Media a.s. 2024
    VýrobceVoxi
    Poznámky k uživatelskému určení18
    Dal.odpovědnost Misařová, Vlasta (Překladatel)
    Tůma, Daniel (Režisér)
    Rašilov, Saša, 1972- (Vypravěč-komentár)
    Forma, žánr francouzské romány * detektivní romány * historické romány * audioknihy
    Konspekt821.133.1-3 - Francouzská próza, francouzsky psaná
    MDT (086.7)08 , (0:82-311.6) , (0:82-312.4) , 821.133.1-31
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Zvukové dokumenty
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.