Počet záznamů: 1  

Jak zhubnout břicho


  1.  Schocke, Sarah - Autor
    1. vydání - 126 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7670-141-0
      Richter, Martin, - Překladatel
     dietní jídla  nízkosacharidová dieta  tělesná cvičení  zdravý životní styl
     příručky  kuchařské recepty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha

    Jak zhubnout břicho
    Méně sacharidů a více pohybu – to je receptura, která je nejen jednoduchá, ale i účinná, zároveň velice efektivní proti ztučnění jater a pro ploché břicho. 2-fázový výživový program s chutnými recepty na hubnutí: Nejprve rychlé nastartování s velkým množstvím bílkovin, poté dlouhodobé hubnutí díky redukci obsahu sacharidů a kalorií. Efektivní cvičební doporučení pro ploché, pevné břicho a dobrý pocit z celého těla. Sebemotivací k úspěchu: vše, co je potřeba k tomu, abyste dosáhli požadované hmotnosti a trvale si ji udrželi. O autorce: Sarah Schockeová je nutriční poradkyně, odborná novinářka a tvůrkyně receptů z Frankfurtu nad Mohanem. Praktickými radami a chutnými recepty chce lidi podpořit v tom, aby vzali své zdraví do vlastních rukou. Odbornice na výživu je známá z časopisu „Eltern“ a ze svých vystoupení v televizi WDR. Její knihy byly několikrát oceněny stříbrnou medailí GAD. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Údaje o názvuJak zhubnout břicho : dejte sbohem břišnímu tuku / Sarah Schockeová ; překlad: Martin Richter
    Osobní jméno Schocke, Sarah (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelBrno : Kazda, 2023
    ISBN978-80-7670-141-0
    Číslo nár. bibl.cnb003586293
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Richter, Martin, 1962- (Překladatel)
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 613 , 613.72 , 796.012.6 , 641.56:547.454-021.146.4 , 613.24 , 641.56-056.24 , 641.56-056.22 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.