Počet záznamů: 1  

Spolek přátel krásné literatury a bramborových koláčů


  1.  Shaffer, Mary Ann, 1934-2008 - Autor
    Vydání druhé - 263 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-249-3626-0
      Barrows, Annie - Autor
      Káňová, Martina - Překladatel
     americké romány  fiktivní korespondence
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha

    Čár.kódLokaceDislokaceInfo
    2681386325Výměnný fondVýměnný fondDoba výp. 30 dní
    2681386326Výměnný fondMěK Nové HradyDoba výp. 30 dní
    425370021862RegionMěK RudolfovDoba výp. 30 dní
    Příběh Juliet Ashtonové, která je krátce po druhé světové válce úspěšnou autorkou humoristických esejů.Ve chvíli, kdy je kniha uvedena na trh, se Juliet začíná rozhlížet okolo sebe a hledá námět pro další knihu. Shodou různých náhod k ní dorazí dopis jednoho z obyvatel ostrova Guernsey, kde se válečné řádění projevilo trochu jinak než například v Londýně. Juliet si začne s tímto mužem psát a i díky němu poznává nejprve prostřednictvím dopisů život na ostrově. Posléze se na ostrov sama vypraví, aby poznala místní obyvatele, kteří jí i díky zaslaným dopisům postupně přirostou k srdci. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Unifikovaný název Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society Česky
    Údaje o názvuSpolek přátel krásné literatury a bramborových koláčů / Mary Ann Shafferová, Annie Barrowsová ; z anglického originálu The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society... přeložila Martina Káňová
    Osobní jméno Shaffer, Mary Ann, 1934-2008 (Autor)
    Údaje o vydáníVydání druhé
    NakladatelPraha : Ikar, 2018
    ISBN978-80-249-3626-0 299.00 Kč
    Číslo nár. bibl.cnb002995997
    Dal.odpovědnost Barrows, Annie (Autor)
    Káňová, Martina (Překladatel)
    Forma, žánr americké romány * fiktivní korespondence
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT (0:82-6) , 821.111(73)-31
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.