Počet záznamů: 1
Druhé, přepracované a rozšířené vydání - 395 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN 978-80-7406-317-6
Reader's Digest
Královcová, Petra - Překladatel
Matyášová, Eliška, - Překladatel
Mayer, Jiří, - Překladatel
výživa člověka • potraviny • dietetika • dietoterapie
populárně-naučné publikaceČár.kód Lokace Dislokace Info 460120000977 Region MLK Úsilné vypůjčený (Doba výp. 30 dní; do *04.03.2024) Zásady správné výživy. Přehled 170 potravin, jejich zdraví prospěšné látky a úleva při určitých zdravotních problémech. Abecední přehled o více než 100 nemocech, jídla vyvolávající či zhoršující nemoc, pomoc při léčbě a prevenci. Zdroj anotace: NKPZáhlaví-název Foods that harm, foods that heal. Česky Údaje o názvu Jídlo jako jed, jídlo jako lék : nejlepší a nejhorší volby pro přirozenou prevenci a léčbu zdravotních problémů / z anglického originálu Foods that harm, foods that heal přeložili Petra Královcová, Eliška Matyášová a Jiří Mayer Údaje o vydání Druhé, přepracované a rozšířené vydání Nakladatel Praha : Tarsago Česká republika, 2016 ISBN 978-80-7406-317-6 Číslo nár. bibl. cnb002774590 Edice Reader's Digest (Tarsago) Dal.odpovědnost Královcová, Petra (Překladatel)
Matyášová, Eliška, 1982- (Překladatel)
Mayer, Jiří, 1964- (Překladatel)
Forma, žánr populárně-naučné publikace Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 613.2 , 663/664 , 614 , 616 , 613.2.03 , 615.874.2 , (0.062) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy
Počet záznamů: 1