Počet záznamů: 1  

Jídlo jako jed, jídlo jako lék


  1. Druhé, přepracované a rozšířené vydání - 395 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-80-7406-317-6
    Reader's Digest
      Královcová, Petra - Překladatel
      Matyášová, Eliška, - Překladatel
      Mayer, Jiří, - Překladatel
     výživa člověka  potraviny  dietetika  dietoterapie
     populárně-naučné publikace
    Čár.kódLokaceDislokaceInfo
    460120000977RegionMLK Úsilnévypůjčený (Doba výp. 30 dní; do *04.03.2024)
    Jídlo jako jed, jídlo jako lék
    Zásady správné výživy. Přehled 170 potravin, jejich zdraví prospěšné látky a úleva při určitých zdravotních problémech. Abecední přehled o více než 100 nemocech, jídla vyvolávající či zhoršující nemoc, pomoc při léčbě a prevenci. Zdroj anotace: NKP
    Záhlaví-název Foods that harm, foods that heal. Česky
    Údaje o názvuJídlo jako jed, jídlo jako lék : nejlepší a nejhorší volby pro přirozenou prevenci a léčbu zdravotních problémů / z anglického originálu Foods that harm, foods that heal přeložili Petra Královcová, Eliška Matyášová a Jiří Mayer
    Údaje o vydáníDruhé, přepracované a rozšířené vydání
    NakladatelPraha : Tarsago Česká republika, 2016
    ISBN978-80-7406-317-6
    Číslo nár. bibl.cnb002774590
    Edice Reader's Digest (Tarsago)
    Dal.odpovědnost Královcová, Petra (Překladatel)
    Matyášová, Eliška, 1982- (Překladatel)
    Mayer, Jiří, 1964- (Překladatel)
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 613.2 , 663/664 , 614 , 616 , 613.2.03 , 615.874.2 , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.