Počet záznamů: 1  

80 nejlepších tipů pro dům a zahradu


  1. České vyd. 1. - Praha : Jan Vašut, 2011 - 63 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7236-771-9 (brož.)
    Hobík
      Hlavička, Jan, - Překladatel
     kutilství  domácí hospodářství  zahrady
     příručky
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha

    Čár.kódLokaceDislokaceInfo
    2681255792Výměnný fondMLK NákříDoba výp. 30 dní
    2681255793Výměnný fondMLK KamennáDoba výp. 30 dní
    80 nejlepších tipů pro dům a zahradu
    Čekají vás nějaké opravy v domě nebo na zahradě, chcete modernizovat kuchyň nebo rekonstruovat koupelnu a nechce se vám zvát si drahé řemeslníky? Tipy a návody v této kutilské řadě jsou ověřeny praxí. S jejich pomocí a trochou šikovnosti zvládnete všechno sami. Knížky vám krok za krokem pomocí názorných obrázků vysvětlí, jak se co dělá, a dovedou vás zdárně ke kýženému cíli. Ušetříte spoustu peněz a navíc si dopřejete ten nádherný pocit z vítězství: Dokázali jste to! Kromě mnoha jiných věcí se díky této knize naučíte, jak klást mozaikové dlaždice, řezat mramor, udělat otvory do dlaždic, tlumit kročejový hluk, dekorovat stěny tapetami či tupováním, šetřit vodu i energii, čistit odpady, pracovat s ocaskou či elektrickým hoblíkem, brousit vrtáky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Údaje o názvu80 nejlepších tipů pro dům a zahradu : praktické, užitečné, dekorativní / [překlad Jan Hlavička]
    Variantní názvyOsmdesát nejlepších tipů pro dům a zahradu
    Údaje o vydáníČeské vyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Jan Vašut, 2011
    ISBN978-80-7236-771-9 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002192948
    Edice Hobík
    Originál80 besten Tipps für Haus & Garten
    Dal.odpovědnost Hlavička, Jan, 1951-2018 (Překladatel)
    Forma, žánr příručky
    Konspekt67/68 - Řemesla. Různá odvětví průmyslu
    MDT 635.047 , 712.26/.28 , 64 , 689 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.