Počet záznamů: 1  

Zapráskané zažívání


  1.  Arnold, Nick, 1961- - Autor
    1. vyd. - V Praze : Egmont, 2010 - 156 s. : il. ; 20 cm
    ISBN 978-80-252-1354-4 (brož.)
    Děsivá věda
      De Saulles, Tony - Ilustrátor
     trávicí ústrojí  trávení  nemoci trávicího ústrojí
     publikace pro děti  populárně-naučné publikace
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha

    Čár.kódLokaceDislokaceInfo
    2681238550Výměnný fondVýměnný fondDoba výp. 30 dní
    2681238551Výměnný fondMLK SlavčeDoba výp. 30 dní
    Zapráskané zažívání
    Nová kniha o lidském těle Zapráskané zažívání vám dodá chuť ke čtení, takže nikdy nebudete mít dost. Lačníte-li po nových užitečných vědomostech, možná si se zájmem přečtete, kolik moči se vejde do močového měchýře, aniž by praskl, při které nemoci člověku krvácejí oční bulvy nebo proč astronauti před letem do vesmíru nejedí fazole. Pokud si myslíte, že na nechutné stránky vědy máte žaludek, vyklopíme vám všechny odpornosti o vašich vnitřnostech. Dozvíte se, která část střev je vám úplně k ničemu, proč výkaly někdy plavou a jak to životodárné vitaminy dělají, že vám po nich nevypadají vlasy. Věda nikdy nebyla tak děsivá! Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Údaje o názvuZapráskané zažívání / Nick Arnold ; ilustroval Tony De Saulles ; [z anglického originálu ... přeložil Robert Novotný]
    Osobní jméno Arnold, Nick, 1961- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeV Praze : Egmont, 2010
    ISBN978-80-252-1354-4 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002095898
    Edice Děsivá věda
    OriginálHorrible science: disgusting digestion
    Dal.odpovědnost De Saulles, Tony (Ilustrátor)
    Forma, žánr publikace pro děti * populárně-naučné publikace
    Konspekt612 - Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie
    0/9-053.2 - Literatura pro děti a mládež (naučná)
    MDT 612.31/.36 , 612.3 , 616.32/.37 , (0.053.2) , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.