Počet záznamů: 1
Horsáková, Monika, 1970- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Česká televize, 2008 - 220 s. : il.
ISBN 978-80-7404-024-5
Edice České televize
Teslíková, Kamila - Autor
Strýčková, Jana - Autor
potraviny • racionální výživa • zelenina • ovoce • sýry • jídla
kuchařské recepty • populárně-naučné publikaceČár.kód Lokace Dislokace Info 2681224276 Výměnný fond Výměnný fond Doba výp. 30 dní 2681224277 Výměnný fond Výměnný fond Doba výp. 30 dní 460780000564 Region Výměnný fond Doba výp. 30 dní Je pravda, že nošení brambor v kapse léčí ischias? Že čekanka přináší štěstí v lásce? Nebo že tím skutečným elixírem mládí je obyčejná červená řepa? I na to vám přináší odpověď čtvrtý díl knižní řady Pod pokličkou – tentokrát s podtitulem Aby tělo netrpělo. Kniha si všímá potravin, které našemu organismu prostě svědčí. Mnohé z nich jsou běžnou součástí našeho každodenního jídelníčku a jejich léčivé účinky si možná ani neuvědomujeme, jiné mohou zase působit exoticky a nabízejí inspiraci pro to, jak si jídelníček zajímavě, nevšedně a ještě k tomu zdravě obohatit. To vše autorky servírují à., la motto: Co je zdravé, může být skutečně i dobré! Zdroj anotace: Web obalkyknih.czÚdaje o názvu Pod pokličkou 4 : aby tělo netrpělo / Monika Horsáková, Kamila Teslíková, Jana Strýčková Část názvu Aby tělo netrpělo Osobní jméno Horsáková, Monika, 1970- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Česká televize, 2008 ISBN 978-80-7404-024-5 Číslo nár. bibl. cnb001961844 Edice Edice České televize Dal.odpovědnost Teslíková, Kamila (Autor)
Strýčková, Jana (Autor)
Forma, žánr kuchařské recepty * populárně-naučné publikace Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 637.3 , 634.1/.8 , 635.1/.8 , 613.2 , 613.26/.29 , (0.062) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy
Počet záznamů: 1