Počet záznamů: 1
Horsáková, Monika, 1970- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Česká televize, 2008 - 210 s. : barev. il. ; 24 cm
ISBN 978-80-85005-96-7
Edice České televize
Teslíková, Kamila - Autor
Strýčková, Jana - Autor
Saturková, Jitka - Editor
potraviny • zelenina • ovoce • jídla
populárně-naučné publikace • kuchařské receptyČár.kód Lokace Dislokace Info 427620012947 Region MK Horní Stropnice Doba výp. 30 dní Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czÚdaje o názvu Pod pokličkou 3 : Popelky v české kuchyni / Monika Horsáková, Kamila Teslíková, Jana Strýčková ; [editorka Jitka Saturková ; ilustrace Petr Chytil] Část názvu Popelky v české kuchyni Osobní jméno Horsáková, Monika, 1970- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Česká televize, 2008 ISBN 978-80-85005-96-7 Číslo nár. bibl. cnb001794190 Edice Edice České televize Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Dal.odpovědnost Teslíková, Kamila (Autor)
Strýčková, Jana (Autor)
Saturková, Jitka (Editor)
Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 613.26/.29 , 663/664 , 635.1/.8 , 634.1/.8 , 641.55 , (0.062) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy
Počet záznamů: 1